Catering

Een goede maaltijd zorgt ervoor dat uw medewerkers beter kunnen functioneren. Maar waar haalt u de tijd vandaan om een ontbijt of lunch te regelen? Onder de naam Crackers ’n Cheese zorgen wij ervoor dat de broodjes op tijd klaar staan. 

Crackers ’n Cheese

Crackers ’n Cheese is een cateringbedrijf uit Haarlem en onderdeel van Rentoclean Facilities. Opgezet in 2016, maar nu al een bekend begrip in de omgeving. Wij hebben niet alleen als doel een gezonde maaltijd op tafel te zetten, maar willen medewerkers samenbrengen. Zodat de sfeer op kantoor ontspannen blijft en medewerkers elkaar beter leren kennen. Goede gesprekken voer je natuurlijk niet op een lege maag en laten wij nou de lekkerste broodjes van Haarlem smeren!

Crackers ‘n Cheese

Van ontbijt tot borrel

Een uitgebreide ontbijtservice, een luxe lunch of lunchpakketten voor on the go? Crackers ’n Cheese regelt het allemaal. Ook de catering voor de vrijdagmiddagborrel kunt u door ons laten regelen. Wij zorgen dan niet alleen voor de drankjes, maar ook allerlei lekkere hapjes. Heeft u bijzondere wensen? Laat het ons dan vooral weten! Ook is het mogelijk om een thematische borrel, lunch of ontbijt te organiseren. Bijvoorbeeld rond Sinterklaas, Valentijnsdag of Moederdag. 

Gezonde producten

Bij Crackes ’n Cheese werken wij het liefste met gezonde en lokale producten. Kroketten en bitterballen staan bij ons dan ook niet op het menu. Wat u dan wel kunt verwachten? Denk bijvoorbeeld aan luxe broodjes, sandwiches, goedgevulde salade’s, Spaanse tapas, wraps en nog veel meer. Wij proberen de catering zoveel mogelijk op locatie te regelen, zodat u kunt zien dat wij al het lekkers ook echt vers voor u bereiden. 

Neem contact op!

Wilt u meer weten meer over de catering mogelijkheden? Neem dan contact op via ons contactformulier of telefonisch via 023 203 99 85.