Osmose glasbewassing

Bij Rentoclean Facilities leveren wij een totaalpakket aan diensten. Van schoonmaakwerkzaamheden tot catering. U kunt het zo gek niet bedenken en wij doen het. Ook kunnen wij uw ramen of zonnepanelen weer laten glimmen. Hiervoor maken wij gebruik van Osmosewater. 

Rentoclean Facilities ontzorgt!

Een eerste indruk is allesbepalend. Daarom komen wij graag bij u langs om de boel eens goed schoon te maken. Wij maken uw huis of kantoor niet alleen van binnen schoon, maar ook van buiten. Onze glazenwassers kunnen op regelmatige basis bij u langskomen, zodat u nooit door vieze ramen hoeft te kijken. 

Osmose

Glasbewassing met Osmosewater

In standaard leiding- en regenwater zitten mineralen en zouten die op uw raam achterblijven zodra het water is opgedroogd. Daarom maken wij bij Rentoclean Facilities gebruik van osmosewater. Dit is gedemineraliseerd water (zonder zouten en mineralen) dat geen vlekken op uw ramen achterlaat. Met behulp een telescoop spuiten wij het osmosewater direct op uw ramen. Met een zachte borstel worden de ramen en kozijnen gereinigd en nagespoeld. Bij het naspoelen wordt het laatste beetje vuil uit alle hoeken en gaten weggespoeld. Deze manier van glasbewassing geeft een veel beter resultaat dan het gebruik van een spons en een sopje.

Zonnepanelen schoonmaken

Naast uw ramen, kunnen wij ook uw zonnepanelen schoonmaken. Ook hiervoor gebruiken wij osmosewater en onze effeciënte reinigingsmethode. Wij gebruiken dus geen schoonmaakmiddelen die uw zonnepanelen zouden kunnen beschadigen. 

Neem contact op!

oor meer informatie met betrekking tot het schoonmaken van uw ramen of wenst u een afspraak in te plannen, neem dan contact op via 023 844 58 57 of via ons contactformulier.