Na verbouwing of verhuizing

Iedereen die al eens een verbouwing heeft meegemaakt, weet dat het veel tijd kost. Steeds wanneer het klaar lijkt te zijn, is er nog wel iets te doen of af te maken. De geplande tijd loopt meestal uit en aan het eind heeft iedereen genoeg van de verbouwing. Na de uiteindelijke oplevering, wilt u lekker van uw (nieuwe) huis genieten, maar u vergeet iets. Het huis moet nog van onder tot boven worden schoongemaakt! Geen probleem! Hiervoor huurt u gewoon Rentoclean Facilities in.

Bespaar uzelf de moeite en richt u alleen op de verbouwing!

Uw huis is weer zo goed als nieuw, dus het is niet meer dan logisch dat u het stralend schoon afgeleverd wil hebben. Heeft u toch nog last van stof, afval of andere resten van de verbouwing? Wij lossen het voor u op! Een kleine verbouwing of een hele grote? Wij gaan voor niets uit de weg en maken elke centimeter schoon! Binnen een mum van tijd is het stof verdwenen en kunt u beginnen met het aller leukste: uw nieuwe huis (her)inrichten.

Voor de finishing touch moet u bij Rentoclean Facilities zijn!

Het schoonmaak werk na een verhuizing!

Net als bij een verbouwing komt er bij een verhuizing veel kijken. Natuurlijk wilt u zich dan niet bezig houden met het schoonmaken van uw oude huis of zelfs uw nieuwe huis. Rentoclean Facilities neemt u het werk uit handen en maakt zowel uw oude als nieuwe huis van boven tot onder schoon.

Hoe werken wij?

Onze schoonmakers hebben jarenlange ervaring en zien elk huis als een uitdaging. Zij doen er alles aan om ervoor te zorgen, dat u lekker van uw huis kan genieten. Wat kunt u van ons verwachten?

Bij een geplande verbouwing, renovatie of verhuizing komt Rentoclean eerst geheel vrijblijvend bij u langs voor een indicatie van de werkzaamheden. Vervolgens krijgt u binnen 24 uur een transparante offerte toegestuurd. Wanneer u akkoord gaat met de offerte, maken wij samen met u een afspraak, zodat wij de werkzaamheden op een moment naar keuze kunnen uitvoeren. Dit is bij een verbouwing/renovatie ook mogelijk in overleg met de aannemer of uitvoerder van het betreffende object.

Neem contact op!

Wilt u meer weten meer over de schoonmaakdiensten voor na een verbouwing of verhuizing? Neem dan contact op via ons contactformulier of telefonisch via 023-844 58 57.