Verkoop van producten

Bij Rentoclean Facilities willen wij de klant ontzorgen. Daarom leveren wij niet alleen schoonmaakwerkzaamheden, maar zorgen wij er ook voor dat de sanitaire producten, lampen en koffie netjes zijn aangevuld. Wij denken aan alles, zodat u dat niet hoeft te doen. 

Producten snel geleverd

Schoonmaakmiddelen, toiletpapier, doekjes, schuursponjes, handdoekpapier, koffie (inclusief machine), lampen. U kunt het zo gek nog niet bedenken of wij leveren het. Ons standaardassortiment is beperkt, maar de mogelijkheden zijn eindeloos. Neem dus altijd contact op als u specifieke wensen heeft.

De producten die wij verkopen, worden zorgvuldig gekozen. Wij het belangrijk dat de impact op het milieu en onze samenleving gering blijft.  Ons ecologische schoonmaakmiddel voldoet aan ecolabels zoals het Europees Ecolabel en de FSC.

Wij leveren ook aan schoonmaakbedrijven

Rentoclean Facilities levert niet alleen producten aan bedrijven, maar is ook de leverancier voor schoonmaakproducten voor andere zzp’ers en (middel)grote schoonmaakbedrijven. Uw bestelling wordt persoonlijk geleverd of kan vanaf 2019 in onze showroom worden afgehaald. 

Door onze jarenlange ervaring weten wij alles over de beste schoonmaakproducten, schoonmaken en faciliteren. Daarom leveren wij niet alleen producten, maar bieden wij ook advies en trainingen voor uw schoonmaakmedewerkers. 

Binnenkort open: onze winkel

Onze showroom, waar u producten zelf kunt komen afhalen, opent in 2019.  Hier vindt u een middelgroot assortiment met schoonmaakproducten en andere benodigdheden. Houd onze Facebookpagina in de gaten voor een update wanneer wij open gaan.

Neem contact op!

Wilt u meer weten meer over de verkoop van producten? Neem dan contact op via ons contactformulier of telefonisch via 023-844 58 57.