Diensten voor VvE

Wanneer mensen op zoek zijn naar een nieuw huis, dan speelt de eerste indruk vaak een belangrijke rol. Kijkers willen zich meteen thuis voelen en vaak gaan zij net zolang door met zoeken, tot zij hun plekje gevonden hebben. Een vies huis zal meteen de nodige twijfel oproepen, dus als makelaar wilt u de zaken op orde hebben. Bij bedrijfsruimtes spelen vaak externe factoren een belangrijke rol, maar ook daar wilt u niet aankomen met een ruimte vol stof. De enige oplossing? Rentoclean Facilities die de objecten grondig schoonmaakt.

De eerste indruk van uw woning/bedrijfsruimte

Kopers/huurders zijn kritisch. Er zijn veel factoren waar zij opletten. De omgeving, het huis zelf, de grootte, het bouwjaar en nog veel meer. Is dit allemaal in orde? Dan wilt u voor zo min mogelijk afleiding zorgen. Elke keer als er iemand naar het huis of de bedrijfsruimte komt kijken, is het van belang dat de ruimte schoon en opgeruimd is. Rentoclean zorgt voor de ultieme WOW-factor, zodat de kans groter wordt, dat u het object kan verkopen/verhuren.

De modelwoning regelmatig onderhouden

Rentoclean Facilities zorgt voor een grondige reiniging van uw volledige huis of bedrijfsruimte. Snel en Flexibel, zoals u het wilt. Bij de oplevering maken wij het object één keer helemaal schoon. Daarnaast zullen wij de modelwoning regelmatig onderhouden, zodat het elke keer weer klaar staat, wanneer de volgende mensen komen kijken. Gedurende de looptijd hoeft u dus geen ander schoonmaakbedrijf te zoeken. Tot dat het object verhuur/verkocht is staat ons team voor u klaar.

Hoe gaat Rentoclean te werk?

Hoe gaan wij dan te werk? Zoals wij eerder al zeiden, maakt Rentoclean Facilities het huis of de bedrijfsruimte helemaal schoon. Voordat dit gebeurt, komen wij eerst vrijblijvend bij u langs voor een indicatie van de werkzaamheden. U krijgt daarna binnen 24 uur een transparante offerte toegestuurd. Gaat u akkoord met de offerte? Samen zullen wij dan een afspraak maken over wanneer wij de werkzaamheden kunnen uitvoeren, zodat u de te koop of te huur staande ruimte optimaal aan uw potentiële koper/huurders kan tentoonstellen!

Neem contact op!

Wilt u meer weten meer over de diensten voor Verenging van Eigenaars? Neem dan contact op via ons contactformulier of telefonisch via 023-844 58 57.